عصر ورزش | پایگاه خبری ورزشی

قوی هستیم و کرونا را شکست می دهیم

ads
کد خبر: 879
تاریخ انتشار: یکشنبه 10 اسفند 1393 - 23:57
نویسنده: admin

 

اخبار تراکتورسازی

تونی اولیویرا در همین خصوص گفت: ما در تمرینات خیلی به بازیکنان تاکید کردیم که این تیم ضربات ایستگاهی قوی دارد و از این طریق می تواند گل بزند و باید حواستان باشد اما نمی دانم از چه کلمه ای استفاده کنم متاسفانه بچه ها در زمین گوش نکردند و گل خوردیم. امیدوارم در بازی های بعدی تمرکز بیشتری داشته باشیم بتوانیم امتیازات را بگیریم. بازی با نسف قارشی تمام شده و باید به فکر بازی با الاهلی باشیم و در تمرینات روی این بازی تمرکز کردیم.

سرمربی پرتغالی تراکتورسازی در مورد اینکه الاهلی از تیم های قوی امارات است و احمد خلیل از موفق ترین بازیکنان تیم ملی این کشور در جام ملت های آسیا را دارد هم صحبت کرد: من نگران بازیکن خاصی نیستم و روی کمک هواداران تراکتور در این بازی و تلاش بچه های تراکتورسازی حساب باز می کنم. یک تیم یک بازیکن نیست از اردوی حریف و تاکتیک آنها با خبر هستیم و از نقطه ضعف آنها استفاده می کنیم. ما با هواداران تراکتور در این بازی پیروزی می خواهیم چون تراکتور با هوادارانش معنا دارد.

تونی اولیویرا وقتی شنید بازی الاهلی عربستان و الاهلی امارات با ۷۰۰۰ تماشاگر رکورد زده متعجب شد و خندید. او در خصوص حضور هواداران پرشور تراکتور در این بازی مقابل الاهلی امارات هم گفت: واقعا حریف چهارشنبه با حضور ۷۰، ۸۰ هزار تماشاگر متعجب می شود چون این هواداران فوق العاده هستند و با دیدن مردم مطمئنا آروزی این هواداران را می کنند. مسلما قدرت هواداران هستند. ما هم تمام تلاشمان را می کنیم تا امتیازات لازم را بگیریم و مردم خوشحال شوند.

اخبار تراکتورسازی/

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
نظرسنجی

به نظر شما کدام تیم قهرمان لیگ برتر می شود؟(چینش به ترتیب الفبا)





تبليغات در سايت

جدول، نتایج و برنامه لیگ برتر والیبال

عضویت در خبرنامه
ایمیل خود را وارد کنید


امکانات
129418859438943,72636,9022,310,211