





به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، این دوچرخه سواران که حرکت خود را از شهر بازرگان شمالی ترین نقطه کشورمان آغاز کرده اند امروز برای ادای احترام به شمس تبریزی، عارف نامی ایران زمین وارد شهرستان خوی شدند.
سرپرست این گروه 3 نفری که اهل استان اردبیل است هدف از این حرکت ورزشی را گرامیداشت مفاخر ملی از جمله شمس و مولانا عنوان و تصریح کرد: در این جلب حمایت از کودکان سرطانی با مهر و لطافت مردم ایران در اولویت برنامه های گروه قرار دارد.
داریوش فیاضی افزود: اعضای این گروه حرکت خود را از شمالی ترین نقطه کشور در مرز بازرگان آغاز کرده اند و بعد از ادای احترام به شمس تبریزی عارف نامی ایران زمین و عبور از 12 استان کشور به خلیج همیشه فارس خواهند رسید.
وی طول مسیر حرکت این گروه را عنوان و اضافه کرد: در مسیر حرکت گروه تا خلیج فارس و در استانهای مختلف کشور پیام محک (موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان) به مردم ابلاغ و حمایت های مردم خیر، نهادها و ادارات برای کمک به کودکان سرطانی جلب خواهد شد.
حمید و حامد قربانی از استان تهران اعضای دیگر این گروه سه نفری هستند.




- بازیکنان خارجی تراکتور در تبریز ماندنی شدند
- سوغاتی شیرین تراکتور از مشهد با بازگشت حاتمی
- صعود تراکتور از گروه مرگ به مرحله یکهشتم نهایی+فیلم
- آغاز سال نو با برد ماشین سازی/شاگردان خطیبی از سد فجر گذشتند
- رستگاری در دقیقه ۹۵/عبور سربازان تراکتور از سنگر فولادی خوزستانیها
- گزارش ویژه و تمجید سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا از بردهای تراکتورسازی
- تراکتورسازی با برد دور از انتظار گام اول را محکم تر از همیشه برداشت
- ارومیه برگزار کننده مهمترین رویداد والیبال آسیا توسط جلال زاده
- هشت تیم مرحله پلیآف لیگ برتر والیبال مشخص شدند
- جلسه مسئولان تراکتور و نفت برای انتقال«آلویس نانگ»+کارنامه نانگ
به نظر شما کدام تیم قهرمان لیگ برتر می شود؟(چینش به ترتیب الفبا)









