عصر ورزش | پایگاه خبری ورزشی

قوی هستیم و کرونا را شکست می دهیم

ads
کد خبر: 849
تاریخ انتشار: سه شنبه 28 بهمن 1393 - 23:34
نویسنده: admin

خبر فوري/الاهلي عربستان سومين حريف تراكتورسازي در ليگ قهرمانان آسيا شدبه گزارش اسپورنیوز ، تيم هاي الاهلي عربستان و القادسيه كويت از ساعت 20:40 دقيقه به وقت تهران در ورزشگاه شهر جده عربستان به مصاف هم رفتند. اين ديدار در حالي در دقيقه 85 به تساوي كشيده شد كه بدر المطوا در دقيقه 33 گل اول القادسيه كويت را وارد دروازه الاهلي عربستان كرده بود اما عمر السوما در دقيقه 85 با زدن ضربه پنالتي همه چيز را از نو مساوي كرد تا اينكه مصطفي عباس در دقيقه 115 گل برتري الاهلي عربستان را وارد دروازه القادسيه كويت كرد.

 

اخبار تراكتورسازي/ليگ قهرمانان آسيا

اين بازي با همان نتيجه 2 بر 1 به سود الاهلي عربستان خاتمه يافت.

شايان ذكرست خالد القحطاني در دقيقه 83 با دريافت كارت قرمز از زمين بازي اخراج شد و القادسيه كويت بازي را 10 نفره ادامه داد و گل اول الاهلي عربستان از روي نقطه پنالتي بواسطه همين خطا وارد دروازه القادسيه كويت شد.

بدين ترتيب الاهلي عربستان سومين حريف تراكتورسازي در ليگ قهرمانان آسيا شد.

اولين بازي دو تيم الاهلي عربستان و تراكتورسازي تبريز (بازي رفت) روز 18 مارس 2015 مصادف با 27 اسفند 93 در جده عربستان برگزار خواهد شد.

بازي برگشت دو تيم نيز 18 فروردين سال آينده (94) در ورزشگاه يادگار امام تبريز انجام خواهد شد.

اخبار تراكتورسازي/ليگ قهرمانان آسيا

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

این نظر توسط ali در تاریخ 8 سال پیش و 13:25 دقیقه ارسال شده است

o,f


نظرسنجی

به نظر شما کدام تیم قهرمان لیگ برتر می شود؟(چینش به ترتیب الفبا)





تبليغات در سايت

جدول، نتایج و برنامه لیگ برتر والیبال

عضویت در خبرنامه
ایمیل خود را وارد کنید


امکانات
12931885891002,6256,02326,6052,299,914