




حبیب گردانی مدافع ملی پوش تراکتورسازی در بازی تدارکاتی تيم ملی موفق به زدن اولين گل ملی اش شد و از اين بابت خیلی خوشحال است. گردانی در مورد این دیدار گفت: ما کاملا دست و پای حریف را بسته بودیم و 6 گل به آن ها زدیم. خدا را شکر در هر سه بازی تدارکاتی به پیروزی رسیدیم ولی این نشان ضعیف بودن حریفانمان ندارد بلکه ما خیلی خوب کار کردیم. امیدوارم این پیروزی ها نویدی باشد برای موفقیت در جام ملت های آسیا.
اخبار تراکتورسازی
به گزارش اسپورنیوز به نقل از هدانا ، مدافع تراکتورسازی در مورد اولین گل ملی که به ثمر رساند ادامه داد: من این فصل پایم به گلزنی در لیگ برتر باز نشده بود و خوشحالم که این اتفاق برایم در تیم ملی رخ داد. واقعا این گل لذت خاصی داشت که هنوز هم لذتش در خاطرم است. دوست دارم بازهم برای تیم ملی در تورنمت های بعدی گل به ثمر برسانم.
حبیب گردانی در پایان افزود: آرزو دارم که نامم در لیست نهایی باشد و بتوانم در استرالیا هم تیم ملی را همراهی کنم. من برای اینکه به اینجا برسم خیلی زحمت کشیدم و دوست ندارم به همین راحتیها تیمملی را از دست بدهم.


.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)


- بازیکنان خارجی تراکتور در تبریز ماندنی شدند
- سوغاتی شیرین تراکتور از مشهد با بازگشت حاتمی
- صعود تراکتور از گروه مرگ به مرحله یکهشتم نهایی+فیلم
- آغاز سال نو با برد ماشین سازی/شاگردان خطیبی از سد فجر گذشتند
- رستگاری در دقیقه ۹۵/عبور سربازان تراکتور از سنگر فولادی خوزستانیها
- گزارش ویژه و تمجید سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا از بردهای تراکتورسازی
- تراکتورسازی با برد دور از انتظار گام اول را محکم تر از همیشه برداشت
- ارومیه برگزار کننده مهمترین رویداد والیبال آسیا توسط جلال زاده
- هشت تیم مرحله پلیآف لیگ برتر والیبال مشخص شدند
- جلسه مسئولان تراکتور و نفت برای انتقال«آلویس نانگ»+کارنامه نانگ
به نظر شما کدام تیم قهرمان لیگ برتر می شود؟(چینش به ترتیب الفبا)









