





اکرم مهدی زاده افزود: برگزاری همایش بزرگ دوچرخه سواری همگانی در شهرستان میاندوآب، همایش پیاده روی خانوادگی در شهرستان خوی، برپایی ایستگاه سلامت در سالن های ورزشی، راه اندازی ایستگاه های صلواتی و توزیع بروشورهای اصول پیاده روی صحیح بخشی از برنامه های این هفته می باشد كه با برنامه ریزی های قبلی ستاد به اجرا درآمد.
مهدی زاده برگزاری مسابقات چهارجانبه فوتسال با شركت تیم های ملی فوتسال ایران و روسیه و برگزاری مسابقات و همایش های مختلف در تمامی شهرستان ها را گام مهم دیگری در بزرگداشت هفته تربیت بدنی دانست.
وی اظهار کرد: دیدار مدیركل و كاركنان ستادی اداره كل ورزش و جوانان از بیماران اعصاب و روان مرکز پردیس ارومیه به همراه ضیافت شام، پیاده روی صبحگاهی کارمندان ورزش و جوانان با لباس ورزشی، حضور مسوولان ورزشی استان در نماز جمعه با لباس ورزشی، جشنواره فرهنگی ورزشی روستایی "دا"، همایش دوچرخه سواری بانوان در ارومیه، جشنواره پیاده روی همگانی بیماران خاص و رکورد زنی شنا توسط علی نصیری با دست و پای بسته بخش دیگری از برنامه های انجام شده در هفته تربیت بدنی است.
مهدی زاده از برگزاری نخستین المپیاد ورزشی کارکنان دولت خبر داد داد و افزود: این المپیاد برای نخستین بار در راستای ایجاد فضایی سرشار از سلامت جسمی و روحی و رقابتی سازنده و سالم در بین كاركنان دستگاه های اجرایی در هفت رشته ورزشی والیبال، فوتسال، دارت، تنیس روی میز، شنا و طناب کشی و طناب زنی مردان و زنان برگزار می شود.
رئیس گروه توسعه ورزش همگانی اداره كل ورزش و جوانان همچنین گفت: برگزاری نخستین همایش پیاده روی و رژه با اسب به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی در ارومیه با حضور 26 سوارکار حامل بیرق های حسینی به یاد شهدای كربلا از دیگر برنامه های اجرایی این هفته است.
وی در خاتمه بر عزم جدی اداره كل ورزش و جوانان در راستای توسعه فرهنگ عمومی ورزش مبتنی بر سیاست های كلی نظامت سلامت و نیز سیاست های كلی برنامه ششم توسعه تأكید كرد و گفت: در تلاشیم تا ورزش عمومی را در بخش های مختلف جامعه تسری بخشیده و آن را در سبد خانوارها قرار دهیم.


.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)


- بازیکنان خارجی تراکتور در تبریز ماندنی شدند
- سوغاتی شیرین تراکتور از مشهد با بازگشت حاتمی
- صعود تراکتور از گروه مرگ به مرحله یکهشتم نهایی+فیلم
- آغاز سال نو با برد ماشین سازی/شاگردان خطیبی از سد فجر گذشتند
- رستگاری در دقیقه ۹۵/عبور سربازان تراکتور از سنگر فولادی خوزستانیها
- گزارش ویژه و تمجید سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا از بردهای تراکتورسازی
- تراکتورسازی با برد دور از انتظار گام اول را محکم تر از همیشه برداشت
- ارومیه برگزار کننده مهمترین رویداد والیبال آسیا توسط جلال زاده
- هشت تیم مرحله پلیآف لیگ برتر والیبال مشخص شدند
- جلسه مسئولان تراکتور و نفت برای انتقال«آلویس نانگ»+کارنامه نانگ
به نظر شما کدام تیم قهرمان لیگ برتر می شود؟(چینش به ترتیب الفبا)









